Specialisterne Solutions

Få specialiserede og innovative kompetencer til din virksomhed

Alle vores talenter er neurodivergente, men kan sagtens rummes i din virksomhed med nogle få vigtige spilleregler, som vi lærer jer. 

Mød nogle af vores talenter

Find den løsning, der passer til din virksomhed

Hos Specialisterne har vi 17 års erfaring med at bygge de broer, der forbinder talenter med behovet for kvalificeret arbejdskraft. Med udgangspunkt i vores afprøvede metoder, skræddersyr vi opgaveløsning og leverance setup til din virksomhed.

IT-konsulenter

Få løst jeres IT-udfordringer med konsulenter, der er specialister indenfor test, udvikling, datahåndtering og DevOps.

Ansæt gennem rekruttering

Få hjælp til at finde kvalificeret arbejdskraft til jeres virksomhed. Vi har adgang til en stor pulje af talenter og kan finde de kompetencer I står og mangler.

Management Program

Styrk jeres lederskab med vores Management Program, der sikrer at jeres virksomhed skaber rammerne for diversitet og samtidig sikrer at I høster gevinsterne ved inklusionen.

Gør som vores samarbejdspartnere og opnå fordelene ved neurodiversitet

Københavns Lufthavne

”Konsulenterne har ikke berøringsangst over for teknologi. Alt, hvad vi har præsenteret dem for, har de bare kastet sig ud i både med gå-på-mod og ærlighed, og deres evne til at bevare koncentrationen i længere tid er en særdeles god egenskab i dette job.”

Semler Gruppen

“Konsulenten går til hver eneste opgave med samme grundighed og løser alle opgaver på præcis samme måde. Det giver vores testfunktion en meget høj effektivitet og troværdighed. Konsulenten fanger meget hurtigt de fejl, der måtte være i eksisterende eller nye funktioner.”

Novo Nordisk

”Rekrutteringen var fra start så god, at samtlige kandidater i det afsluttende to-ugers forløb kunne have varetaget et job med de kompetencer, de havde. De var meget dygtige alle sammen. Afdelingerne valgte selv, hvem de ville ansætte.” 

Global tilstedeværelse

Specialisterne opererer i 20 lande og har kontorer i Australien, Østrig, Brasilien, Canada, Danmark, Frankrig, Island, Nordirland, Mexico, Spanien, Irland og USA. 

Specialisterne Academy

Hos Specialisterne går vi ikke på kompromis med kvaliteten af vores konsulenters arbejde. Specialisternes Academy har til formål at kvalitetssikre vores kandidaters kompetencer, professionelle såvel som tekniske. Vi stiller høje krav, og derfor er forløbet designet til at udfordre og udvikle kandidaterne i De Fire Spor vi arbejder inden for: Test, Udvikling, Datahåndtering og DevOps.

 

Gør din virksomhed rigere med neurodiversitet

“Vi ser og hører, at rigtig meget af det der sker i arbejdet med ledelse og neurodiverse medarbejdere smitter af på hele teamet. Output er ofte at kommunikationen bliver mere tydelig og præcis. Neurotypiske medarbejdere er mere fluffy og gætter måske på, hvad lederen vil have, når de får en opgave. Den neurodivergente medarbejder stiller flere spørgsmål, fordi de vil være sikre på, at de løser opgaven helt korrekt.“ 

Bina Hjorth, Kommerciel Direktør, Specialisterne

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Lautruphøj 1-3 A,
2750 Ballerup

+45 4693 2400

Start uforpligtende dialog