Om Specialisterne

Hos Specialisterne bygger vi bro mellem talenter og behovet for kvalificeret arbejdskraft. Vi fremmer diversitet og sammenhængskraft. Vi fremmer god ledelse. Vi baner vejen for glade og stolte kolleger.

Vi kæmper for et arbejdsmarked, hvor alle bliver set med en forældres kærlige øjne.

Hvor potentialet vægtes højere end udfordringerne, og hvor alle menneskers talenter udfoldes, så både selvværd og samfundskraft styrkes. Vi mener, at alle mennesker har ret til at bidrage til fællesskabet, og at et rigt samfund skal vende blikket udad, og favne diversiteten i alle dens former. Vi fokuserer på neurodivergente mennesker, fordi de er en særlig, men sårbar gruppe, med et ofte uforløst potentiale. Det handler for os om at dyrke det unikke og skabe de rammer, der udfolder talentet. De kalder sig nørder – vi kalder dem specialister. De er kendetegnede ved, at de kan levere ekstraordinære resultater, hvis vi giver dem de rette rammer.

Hos Specialisterne bygger vi den bro, der forbinder talenter med behovet for kvalificeret arbejdskraft. Vi fremmer diversitet og sammenhængskraft. Vi fremmer god ledelse. Vi baner vejen for glade og stolte kolleger.

Find vores andre ydelser

Hos Specialisterne til vi også særligt tilrettelagt ungdomsuddannelse, psykoedukation og fritidsklub.

Employ different thinking

“Jeg er særligt god til at genkende mønstre. Jeg bruger mønstergenkendelse til at analysere og finde afvigelser i kompleks data. Og jeg lægger mærke til detaljer, som andre overser.”

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Lautruphøj 1-3 A,
2750 Ballerup

+45 4693 2400

Start uforpligtende dialog