Specialisterne Academy

75% kommer i job efter kurset

Mangler du det sidste løft for at lande et job?
Få en plads på vores 12 ugers kursus og opnå dit fulde potentiale.

Kickstart din karriere inden for IT eller datahåndtering. 

Specialisterne Academy er vores 12-ugers kursus til dig der er jobsøgende. Her lærer vi dig at kende og afklarer dine styrker og faglige kompetencer. Du bliver opkvalificeret, så dine færdigheder matcher det arbejdsmarkedet og vores kunder efterspørger – og du bliver klar til at træde ind i IT-verdenen som en professionel konsulent.

75% af dem, som gennemfører vores Academy, kommer direkte i arbejde. Du bliver ansat som konsulent hos os og arbejder for vores kunder, som blandt andre er: Novo Nordisk, Danske Bank, TDC, Semler og Atea. Du har mulighed for at blive fastansat hos den kunde, som du primært har været tilknyttet i din tid som konsulent hos os. På den måde sikrer vi, at du lander godt hos din kommende arbejdsplads, og at din arbejdsgiver er trænet i en divers ledelseskultur.

Testimonials

“Jeg er blevet fagligt opgraderet og ved mere om, hvad jeg vil med mit arbejdsliv.”

Læs mere

William Geismar

“Specialisterne Academy viser udpluk af de problemstillinger og fagområder, som forskellige virksomheder har i deres kontekst.”

Læs mere

Simon Maibom

”Specialisterne er isbryder i kontakten til virksomheder. Og i mit tilfælde var de rigtig god til at ”sælge mig” til Danske Bank.”

Læs mere

Mathias Gustafson

Om Specialisterne Academy

Specialisterne Academy er et 12-ugers kursus, hvor der er fokus på din faglighed og trivsel, så du kan opnå dit fulde potentiale. Du bliver afklaret og opkvalificeret inden for vores 4 spor: Datahåndtering, Test, Udvikling og DevOps.

Kurset giver dig en god mulighed for efterfølgende at lande et job som konsulent hos Specialisterne.

Om kurset

Varighed: 12 uger.
Sted: Hos Specialisterne, Lautruphøj 1-3 A, 2750 Ballerup.
Holdstørrelse: Der er plads til 15 personer pr. hold.
Næste opstart: Mandag den 5. februar 2024.

Kurset er fuldt finansieret af din bopælskommune og du vil modtage din nuværende offentlig forsørgelse under forløbet.

Hvem kan deltage?

Forløbet er til dig, der ønsker at kickstarte din karriere. 

Kurset er relevant for dig der: 

 • Er klar til at arbejde 25-37 timer om ugen.
 • Kan arbejde 4-5 dage om ugen (med hjemmearbejde 1-2 dage pr. uge).
 • Har taget (måske ikke færdiggjort) en uddannelse indenfor IT (fx datalogi eller datamatiker) eller STEM-området (naturvidenskab, teknologi, ingeniørvidenskab og matematik) eller har taget en helt anden uddannelse, hvor du er blevet opmærksom på dit talent for at håndtere data, se detaljer, finde mønstre eller afvigelser i datasæt.
 • Er motiveret for at komme i gang med at arbejde.
Relevante udfordringer

På Specialisterne Academy bliver du introduceret til de 4 IT-spor, vi arbejder med: Databehandling, Test, Udvikling og DevOps. Du vil efterfølgende blive udfordret med cases og opgaver inden for hvert spor. Hver case tager udgangspunkt i opgaver Specialisterne tidligere har løst, og vil derfor give dig indsigt i, hvordan og hvor på arbejdsmarkedet dine kompetencer kan bruges samt give dig et relevant ”CV-boost.”

Hvis det er relevant, får du under forløbet mulighed for gratis at tage certificeringer inden for Microsoft Azure.

De fire faglige spor

På Specialisterne Academy afklarer og opkvalificerer vi dig inden for vores 4 spor med efterfølgende specialisering inden for 1 spor. 

Du skal derfor have et vist kendskab til et eller flere af disse spor, enten gennem uddannelse, tidligere arbejde eller fritidsinteresser.

De 4 spor: 

Datahåndtering
Eksempler på specialiseringer:

 • Manuel databehandler
 • Automatiseringsdatabehandler
 • Dataanalytiker

Test
Eksempler på specialiseringer

 • Funktionel tester
 • Teknisk tester
 • Automatiseringstester

Udvikling
Eksempler på specialiseringer:

 • Junior
 • Senior
 • Ekspert
  Indenfor eksempelvis: C#, Java, Python, PHP, Javascript og SQL

DevOps
Eksempler på specialiseringer:

 • DevOps tekniker
 • DevOps infrastruktur/specialist
 • Build/release manager

Har du sans for detaljer?

Ansøg og kickstart din karriere

Er du interesseret i en plads på Specialisterne Academy?

Se vores ansøgningsproces her:

Når du klikker på ansøg herunder, kommer du videre til vores rekrutteringsplatform, Recruitee. Her skal du kort svare på 12 spørgsmål samt uploade dit CV.

Herefter modtager du en bekræftelse pr. mail, hvorfra du skal booke en kort 15-minutters indledende telefonsamtale med vores recruiter.

Herfra sender vi minimum én faglig test (maksimalt to), så vi sammen kan komme i dialog om, hvor du står fagligt og hvad du drømmer om.

Afslutningsvist bliver du inviteret ind til en samtale, hvor vi snakker om dine testresultater og sammen vurderer vi om Specialisterne Academy er det rette match for dig.

Hvem er Specialisterne

Specialisterne er en virksomhed baseret på mangfoldighed, talent og nørderi. De fleste af vores konsulenter er neurodivergente (mennesker med autisme, ADHD, ADD, OCD og lignende kvaliteter) og er specialiserede indenfor IT og datahåndtering. Vi elsker at tackle de mest komplekse og udfordrende problemstillinger. Vi er nørderne, som trives med krævende opgaver, hvor dyb faglig viden og kreativ tænkning er afgørende. Hos Specialisterne får du ikke kun en karriere, du bliver en del af et fællesskab, hvor du får mulighed for at udvikle dig som person og til fagekspert på dit område.

Kontakt os

Vi glæder os til at høre fra dig

Lautruphøj 1-3 A,
2750 Ballerup

+45 4693 2400

Start uforpligtende dialog