Ledig stilling

Bliv Technical Task Manager hos Specialisterne

Kunne du tænke dig at arbejde i en mindre virksomhed som gør en forskel og forbinder talenter med behovet for kvalificeret arbejdskraft indenfor IT? Trives du med en hverdag med forskellige typer arbejdsopgaver, hvor du er tovholder og skaber struktur? Og har du en solid IT-faglighed og trives med at arbejde med mennesker? Så er dette muligvis den rette stilling for dig.

På vegne af Specialisterne søger Academic Work en Technical Task Manager til deres IT konsulenthus Specialisterne Solutions. I rollen som TTM vil du være med til at skabe orden, struktur og gode rammer for de ansatte IT-konsulenter. Det gør du blandt andet gennem vidensdeling, sparring og kvalitetssikring af deres arbejdsopgaver samt at de bliver løst rettidigt. De fleste af de ansatte IT-konsulenter, som du kommer til at arbejde med, er neurodivergente, hvilket betyder at de befinder sig på autismespektret.

 Endvidere forventer vi, at du gennem en tålmodig tilgang formår at skabe gode relationer med IT-konsulenterne og giver dem den nødvendige sparring, så du kan være med til at styrke deres personlige og faglige udvikling. Og du vil være med til at drifte i den forstand at arbejdsopgaver bliver fordelt og løst indenfor de satte deadlines. 

Du bliver en del af Solutions teamet og skal være med til at sikre at konsulenterne løser IT-opgaver af varierende specialiseringsgrad. Du vil som Technical Task Manager fungere som en sparringspartner for IT-konsulenterne, og spare om deres opgaver, motivere dem og have forståelse for, at du arbejder med mennesker, der tænker anderledes.

Vi kan tilbyde dig:

 • Hos Specialisterne bliver du en del af en organisation med plads til forskelligheder.
 • Gode ambitiøse kollegaer med stor faglig stolthed.
 • Et arbejde med et formål, da Specialisterne er med til at skabe arbejdsmuligheder for anderledestænkende mennesker, ofte på autismespektret. 

Opgaver:

 • Codereview af konsulenternes arbejde 
  – Projektstyring af IT-konsulenternes arbejdsopgaver med fokus på tidsestimering og opgaveløsning.

 • Sparring til løsning af it-opgaver, samt validering af konsulenternes arbejde.

 • Håndtering af trivsel blandt konsulenterne samt kompetenceudvikling af deres IT-færdigheder.

 • Daglig drift i forbindelse med eksisterende og nye IT-opgaver.

Vi søger dig som:

 • Har erfaring med enten Java, PHP, C#, Python og/eller .NET (Det er teknologier vi ofte anvender).
 • Har en forståelse for digitalisering, automatisering, kvalitetssikring og cloudløsninger som AWS, Azure og GCP.
 • Har erfaring med codereview.
 • Vi forventer du har en faglig baggrund indenfor IT, som kan komme fra en bachelor eller kandidat uddannelse, og/eller erhvervserfaring. 

Som person er du:

 • Samarbejdsvillig og nysgerrig.
 • Kommunikativ.
 • Resultatorienteret og god til at fokusere på hvordan man kommer bedst i mål med diverse opgaver.

Anden information:

 • Start: Hurtigst muligt.
 • Arbejdsudstrækning: 37 timer om ugen, man-fre kl. 9-17.
 • Lokation: Ballerup.

Ansøg/kontakt:

Ønsker du at søge stillingen som Technical Task Manager, så kontakt Louise Raaskou Jørgensen:

Mail: louise.jorgensen@academicwork.dk
Tlf.: (+45) 26 33 31 93

Denne rekrutteringsproces udføres af Academic Work. Det er en anmodning fra Specialisterne, at alle spørgsmål vedrørende stillingen håndteres af Louise Raaskou Jørgensen. 

Vores udvælgelsesproces er kontinuerlig, og annoncen kan lukke, inden rekrutteringsprocessen er afsluttet, hvis vi har flyttet frem til screenings- eller interviewfasen.

Hvem er Specialisterne:

Specialisterne Solutions er en del af Specialisterne, som er en socialøkonomisk virksomhed, der bygger bro mellem nørdet talent og erhvervslivet. Vi fokuserer på neurodivergente mennesker, mennesker, fordi de er en særlig, men sårbar gruppe, med et ofte uforløst potentiale.  Vi har et erklæret mål om at skabe 1000 nye jobs til neurodivergente mennesker inden 2030. Vores konsulenter har forskellige it-faglige kompetencer og kan være udfordret på det sociale felt. Konsulenterne løser forskellig it-relaterede opgaver, som fx databehandler opgaver, test, automation, samt programmering- og udviklingsopgaver. Specialisterne er en del af Specialisterne International med kontorer i 13 lande og over 600 ansatte.